Ενδοκρινολόγος

ΧΑΡΑ ΚΑΨΑΛΗ


Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, με εξάμηνη φοίτηση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου “Goethe university Frankfurt” στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Στα πλαίσια της ειδικότητας εργάστηκε δύο χρόνια ως ειδικευόμενη παθολογίας στο ΓΝΑ « Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ» και εν συνεχεία ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας και Κέντρο Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς».

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας  εκπαιδεύτηκε επίσης στο Πανεπιστημιακό Τμήμα Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του «Αρεταιείου» Νοσοκομείου Αθηνών, στην αντιμετώπιση ενδοκρινοπαθειών κατά την  κύηση στο Γ.Ν «Έλενα Βενιζέλου», και στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα Αύξησης Ανάπτυξης στο Γ.Ν.Π.Α. Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού.

Πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στη Γυναικεία Αναπαραγωγή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει αναλάβει το συντονισμό πολυκεντρικής μελέτης που αφορά στην βλαπτική επίδραση της αλδοστερόνης σε ασθενείς με Σακχαρώδη διαβήτη. Διαθέτει επίσης πιστοποιήσεις  στην προνοσοκομειακή παροχή πρώτων βοηθειών:«ATLS» από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Χειρουργών και «ALS» από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Έχει εκπαιδευτεί και διαθέτει μεγάλη κλινική εμπειρία σε μεγάλο εύρος ενδοκρινολογικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων του Σακχαρώδη διαβήτη, των νοσημάτων θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, της οστεοπόρωσης και των νοσημάτων του μεταβολισμού ασβεστίου, των διαταραχών εμμήνου ρύσεως και εμμηνόπαυσης, του υπογοναδισμού, των νοσημάτων των επινεφριδίων και της υπόφυσης, ,της ενδοκρινικής υπέρτασης, της παχυσαρκίας, των διαταραχών λιπιδίων,  και των ενδοκρινοπαθειών κατά την κύηση.

Επιπλεόν κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19 προσέφερε τις ιατρικές της υπηρεσίες με εφημέρευση στο τμήμα Covid της Α΄Παθολογικής κλινικής του ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς».

Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Ενδοκρινολογίας και Διαβήτη και σε δημοσιεύσεις σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά. Τέλος, διατελεί μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Οι εξειδικευμένοι μας ιατροί θα χαρούν να σας απαντήσουν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε το σύγχρονο πολυϊατρείο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο ιατρό για εσάς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε το σύγχρονο πολυϊατρείο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο ιατρό για εσάς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού.

© 2022 Doctor Hall, All Rights Reserved

© 2022 Doctor Hall, All Rights Reserved

Powered By

κατασκευη ιστοσελιδων

Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.