Παθολόγος

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΥ


Η Κουβελέτσου Μαρίνα είναι Στρατιωτικός Ιατρός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στην Α΄ Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στην Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Α «Λαϊκό». Κατά την ειδίκευση της εκπαιδεύτηκε στο σύνολο των νοσημάτων της Παθολογίας όπως στην αρτηριακή υπέρταση, στον σακχαρώδη διαβήτη, στις διαταραχές λιπιδίων και στις λοιμώξεις.

Ιδιαίτερο αντικείμενο εκπαίδευσης της αποτελεί ο Σακχαρώδης Διαβήτης με την μετεκπαίδευσή της στο Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» και επιπλέον την παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος των διεθνών πιστοποιήσεων από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ως ALS Provider για Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής και Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση καθώς και  από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Χειρουργών (ACS) στο αντικείμενο της Επείγουσας Αντιμετώπισης και Υποστήριξης Τραυματία (PHTLS, ATLS).

Πέραν του κλινικού της έργου, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης και επιστημονικής της κατάρτισης της παρακολουθεί και συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, πανελληνίων και πανευρωπαϊκών. Επίσης, έχει συμμετάσχει κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Είναι Επιμελήτρια της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας ενώ κατά την διάρκεια της πανδημίας διετέλεσε και Επιμελήτρια του τμήματος COVID του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 • Σπουδές
 • Μέλος Συλλόγων
 • Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ)
 • Ειδικότητα Εσωτερική Παθολογία, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»
 • Παρακολούθηση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία» Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ
 • Μετεκπαίδευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο ΓΝΑ «Λαϊκό»
 • Πιστοποίηση Advanced Life Support (ALS Provider) – Εξειδικευμένη υποστήριξη της Ζωής από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης
 • Πιστοποίηση Prehospital Trauma Life Support (PHTLS) – Υποστήριξη Τραυματία σε Εξωνοσοκομειακό Χώρο από Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών
 • Πιστοποίηση Advanced Trauma Life Support (ATLS) – Υποστήριξη Τραυματία σε Υγειονομική Μονάδα από Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών
 • Πιστοποίηση Βασικής και Προχωρημένης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης
 • Πιστοποίηση επιμόρφωσης σε θέματα Επαγγελματικής Υγείας από Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας
 • Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Οι εξειδικευμένοι μας ιατροί θα χαρούν να σας απαντήσουν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε το σύγχρονο πολυϊατρείο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο ιατρό για εσάς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε το σύγχρονο πολυϊατρείο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο ιατρό για εσάς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού.

© 2022 Doctor Hall, All Rights Reserved

© 2022 Doctor Hall, All Rights Reserved

Powered By

κατασκευη ιστοσελιδων

Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.