Αγγειοχειρουργός

ΝΙΚΟΣ ΔΕΓΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ


Ο Δεγερμετζόγλου Νικόλαος είναι Στρατιωτικός Ιατρός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του Διακρατικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ  και του University of Milano Bicocca,  Monza Department of Surgical Sciences «Ενδαγγειακές Τεχνικές» καθώς και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης «Αγγειακές Προσπελάσεις σε Ασθενείς με Νεφρική Νόσο Τελικού Σταδίου».

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στρατηγικής ενδαγγειακής αποκατάστασης ανευρυσμάτων αορτής και σεμινάρια εκμάθησης και διενέργειας αγγειακών υπερήχων. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Υγείας στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», στους αγγειακούς υπερήχους.

Είναι απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» καθώς και του Διακρατικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του European University of Cyprus «Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας».

Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς τα σεμινάρια Βασικής και Προκεχωρημένης Υποστήριξης της Ζωής και έχει εκπαιδευτεί στην Επιχειρησιακή και Ιατρική αντιμετώπιση Απωλειών Υγείας από Πυρηνικές, Βιολογικές, Χημικές και Ασύμμετρες απειλές. Επιπλέον έχει συντονίσει, διδάξει και επιβλέψει διάφορα σεμινάρια τα οποία τελούν υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ – ΠΜΣ « Παγκόσμια Υγεία-Ιατρική των Καταστροφών» και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (Ε.Χ.Ε) με αντικείμενο τη Χειρουργική σε Περίοδο Κρίσεων και Καταστροφών.

Είναι Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και Τμηματάρχης Αεροδιακομιδών στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Σπουδές
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ΕΚΠΑ και του University of Milano Bicocca, «Ενδαγγειακές Τεχνικές»
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Δημοκρίτειου, «Αγγειακές Προσπελάσεις σε Ασθενείς με Νεφρική Νόσο Τελικού Σταδίου»
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ΕΚΠΑ, «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του European University of Cyprus, «Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας»
  • Μετεκπαίδευση στο Γ.Ν. «Αττικόν» στους αγγειακούς υπερήχους
  • Πιστοποίηση Βασικής και Προκεχωρημένης Υποστήριξης της Ζωής (BLS και ALS)
  • Πιστοποίηση PreHospital Trauma Life Support (PHTLS) και το αντίστοιχο σεμινάριο εκπαιδευτή αυτού (PHTLS Instructor)
  • Πιστοποίηση Principles of Ethics and Personal Leadership 1st edition Provider Course (PEPL) και Tactical Combat Casualty Care (TCCC) του NAEMT
  • Πιστοποίηση Advanced Trauma Life support (ATLS) και το αντίστοιχο σεμινάριο εκπαιδευτή αυτού (ATLS Instructor) τoυ American College of Surgeons(ACS), όπως και Defenitive Surgery Trauma Care (DSTC) της IASTIC


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Οι εξειδικευμένοι μας ιατροί θα χαρούν να σας απαντήσουν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε το σύγχρονο πολυϊατρείο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο ιατρό για εσάς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε το σύγχρονο πολυϊατρείο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο ιατρό για εσάς.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό για να κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού.

© 2022 Doctor Hall, All Rights Reserved

© 2022 Doctor Hall, All Rights Reserved

Powered By

κατασκευη ιστοσελιδων

Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.